Sådan gør du

Hos Work On har vi en ambition om at gøre det så enkelt og let som muligt at for sine ting repareret. Faktisk er det så let som 1-2-3 hos os!

1. Send eller aflevér din defekte enhed til os på vores adresse i Aarhus S. Du kan aflevere din elektronik i vores kodelåste sikkerhedsboks efter du har modtaget en unik kode til boksen fra os. Husk at vedlægge returadresse samt kontaktoplysninger i pakken. Du kan eventuelt bestille reparationen direkte på vores webshop.

2. Når vi har modtaget din defekte enhed foretager vi en gratis fejldiagnose såfremt dette er nødvendigt. Herefter får du et helt uforpligtende tilbud på reparationen. Accepterer du vores tilbud reparerer vi din enhed indenfor ét døgn. Du kan dernæst betale med MobilePay, PayPal og kreditkort (kun via webshop), bankoverførsel eller kontant.

3. Efter betalingen er modtaget sender vi din reparerede enhed retur til den specificerende returadresse eller lægger enheden tilbage i sikkerhedsboksen til dig, så du kan afhente den med din unikke kode når det passer dig.

Work On er permanent lukket. Ved ønske om opkøb af aktiver, se vores annonce på Saxis Virksomhedsbørs: www. goo.gl/vLRScT Luk