Derfor er vi din reparatør

Reparationer udføres fra dag til dag
Vi ved, at vores kunder ikke vil undvære deres ting længere end højst nødvendigt. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at reparere din smartphone, tablet eller spillekonsol indenfor så kort tid som muligt. Vi garanterer, at de fleste reparationen er udført dagen efter indlevering. Visse reparation, såsom udskiftning af iPhone 4/4S batteri og bagcover, klarer vi på stedet imens du venter. Enkelte reparationer kan dog vare lidt længere. Er du i tvivl om ventetiden på din reparation er du velkommen til at kontakte os.

Ind- og udlevering døgnet rundt
Vi har installeret en sikkerhedsboks med kodelås på vores adresse i Højbjerg, der gør det muligt for vores kunder at indlevere deres telefoner og tablets til reparation, når det passer dem til; og ligeledes afhente dem efter endt reparation døgnet rundt i selvsamme sikkerboks. Alt du skal gøre for at få adgang til denne service er at kontakte os med din reparation og bede om en unik kode til boksen, hvorefter du kan indlevere når det passer dig. Så kontakter vi dig igen, når telefonen kan afhentes i boksen.

Prisgaranti på alle serviceydelser
Vi mener, at vores priser taler for sig selv – men finder du alligevel et værksted, der tilbyder en af vores udbudte serviceydelser til en lavere pris matcher vi prisen for dig. Kontakt os blot og vedlæg en reference til det konkurrerende værksted, så ændrer vi prisen for dig.

Seks måneders fuld garanti
Andre værksteder tilbyder en to- eller treårig “garanti” der i realiteten ikke dækker andet end de almindelige forpligtelser ethvert værksted har i henhold til Købeloven og Forældelsesloven. Desværre er det meget sjældent muligt for den almindelige køber at gennemskue reglerne og håndhæve sine rettigheder. Sådan er det ikke hos os. På alle vores serviceydelser yder vi en garanti der dækker alle fejl og defekter, der med rimelighed vurderes at være relateret til serviceydelsen, herunder alle eventuelle reservedele benyttet i forbindelse med serviceydelsen. Kun selvforskyldte fejl og defekter dækkes ikke.

Kvalitetstestede reservedele fra håndplukkede leverandører
Vi benytter udelukkende reservedele, der har gennemgået grundig kvalitetskontrol hos leverandøren. Vi er i løbende dialog med alle vores leverandører for at sikre os, at kvaliteten til stadighed er i top. Naturligvis tester vi også selv alle kundeenheder efter vores reparationer så du som kunde altid kan være sikker på at få din enhed tilbage uden ubehagelige overraskelser.

Personlig og professionel service og support indenfor 24 timer
Hos os kan du altid regne med ekstraordinær, personlig service og professionelt udførte reparationer. Vi besvarer henvendelser per mail indenfor 24 timer og du kan altid få fat på os på telefonen – også udenfor almindelig arbejdstid.

Work On er permanent lukket. Ved ønske om opkøb af aktiver, se vores annonce på Saxis Virksomhedsbørs: www. goo.gl/vLRScT Luk