Erhverv

Med en erhvervsaftale hos Work On er din virksomhed sikret en uovertruffen reparationsservice til markedets bedste priser.  Udfyld og indsend blot formularen på denne side for at få adgang til disse eksklusive erhvervsfordele:

  • 10 % rabat på alle reparationer
    En reparation skal ikke være en byrde i regnskabet. Hos Work On er dette allerede sikret med vores prisgaranti og egne markedsundersøgelser men oven i dette kan vi tilbyde dit firma 10 % rabat (af nettoprisen) når I indgår en erhvervsaftale med os.
  • Førsteprioriteret service
    Erhvervskunder springer køen over hos Work On, så med en erhvervsaftale hos os er I sikret lynhurtig service – hver gang. Vi reparerer således altid jeres telefoner fra dag til dag, ligegyldigt hvilken fejl der er tale om og hvor travlt vi ellers har.
  • Ingen minimumskrav til ordrestørrelse
    Ingen virksomhed er for lille (eller stor) til at kvalificere sig til en erhvervsaftale hos Work On. Blot I har et CVR-nummer kan I få adgang til vores eksklusive erhvervsrabatter og særlige fordele.

Foruden disse eksklusive erhvervsfordele er I selvfølgelig garanteret alle vores andre fordele, der udgør fundamentet af den service, vi tilbyder alle vores kunder.

Work On er permanent lukket. Ved ønske om opkøb af aktiver, se vores annonce på Saxis Virksomhedsbørs: www. goo.gl/vLRScT Luk